Starttipäivän aamuna

Nyt on perjantai ja periaatteessa tämä päivä on yhtä paljon starttipäivä kuin huominen lauantaikin.
Aika levotonta oli viime yön unet. Pätkää pätkän perään. Pakko yrittää ottaa jonkin sortin päiväunet majapaikassa. Tuskin onnistuu, mutta ainahan sitä voi kokeilla.

Tälle aamulle on vielä hieman työhommia, mutta pääsemme lähtemään kohti Tahkoa ennen klo 11. Koira pitää viedä hoitoon ja poiketa matkalla kaupassa tekemässä viimeiset hankinnat.

Hyppäsin aamulla vaa’alle ja paino on jopa hieman laskenut sen sijaan, että olisi noussut tankkauksen vuoksi. Tosin en ole mitenkään ihmeemmin tankannut. Parina päivänä olen normaalin kotiruuan ohella ottanut hieman Vitargo / Malto juomaa mustikkakiisselin kanssa. Ajelee kisassa sen verran rauhassa, että ehtii nauttia ravintoa menemättä liian tyhjäksi. En nimittäin ole ylipitkille harjoituslenkeillekään tankannut mitenkään poikkeuksellisesti ja hyvin on saanut vietyä päivän kestävän lenkin läpi.

Tänään käyn Tahkolla ajelemassa pikku lenkin mukaan lähteneen lapsen lapsen kanssa. Yhdeksän vuotias Tiitus sai maasturin tällä viikolla ja haluaa nähdä Tahko maastoja :). Siitä se sitten lähtee.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: