2 päivää starttiin

Tänään tuli ajettua reilu pari tuntia kevyttä aamulenkkiä naapuripariskunnan kanssa. Rasvanpolttosykkeellä rupatellen niitä näitä Tahkoon liittyen. Mukavaa olisi ollut ajella kauniissa aamussa pitempäänkin, mutta tiukka työpäivä odotti kunnon niska-perse-otetta.

Tänään nautin hieman Vitargo-Maltojuomaa normaalin ruokailurytmin lomassa. Ei siis ylenpalttista hiilarimässäilyä. Sama jatkuu vielä huomenna.

Naapurin Eve laittoi päivällä viestin, että Tahko MTB:n tekemä lyhyt haastattelu on päätynyt Kestävyysurheilu.fi sivustolle. Samassa artikkelissa Pasi Pohjasvuo ennusteli reitistä hitaampaa kuin edellisvuonna. Saapa nähdä millaiseksi reitti menee kun siellä rymyää pari tuhatta kuskia, osa kiertäen reitin enemmän kuin kerran. Artikkelin voi lukea seuraavan linkin takaa:

http://www.kestavyysurheilu.fi/pyoraily/6749-elamyksia-tahko-mtb-n-yopyorailyssa

Klo  17 töistä rasvanpolttoajellen kotiin, juniorin pyörän säätämistä ja Tahkolle osallistuvien lähinaapuri-maastopyöräilijöiden tapaamista ja pientä touhuilua. Juniorin kanssa vajaa kympin kevyt pyörälenkki, uinti ja sauna. Aika rento ilta, silti aika riensi hoputtamaan unten maille.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: