Kapula rattaisiin: Kylkiluu murtui

Vedin Laajavuori XCM tutustumislenkin tiistaina 10. päivä ja lenkin loppuosalla sattui pieni lipsahdus. Reitti laskeutui Laajavuoren päältä laskettelurinnettä alas kulkien pitkin DH rataa jossa oli muutama hyppyri. Eräässä helpossa hyppyrissä tasapaino petti huonon keskittymisen vuoksi ja tömähdin keula edellä tangon yli rinteeseen. Laskeutuminen oli kuitenkin sen verran raju, että kylkiluu murtui vasemmalta puolelta ja oikea käsivarsi sai komean “hiekkaihottuman”. Takaa tullut naapurin Anssi ei ehtinyt reakoimaan kaatumiseeni vaan veti myös näyttävästi katolleen oikealle puolelleni. Anssilla vasen kylki verillä.

Kalustotappioita ei kärsitty. Onneksi selvisin suhteellisen vähällä vaikkakin murtuma haittaa jonkin verran mm. nukkumista. Voimatreenejä ei voi tehdä eikä juurikaan venytellä selkää tai kylkiä.

Kaatuminen kuitenkin muistutti siitä, että liki vuoden kestävän projektin voi pilata mitättömältä tuntuva ajovirhe juuri ennen alkukesän päätavoitetta. Projekti jatkuu lipsahduksesta huolimatta.

Ajoin kuitenkin Laajavuori XCM kisan täysmatkan ja siitä on luettavissa oma tarinansa.

 

Pientä pintanaarmua ilmalennon tuloksena.

Pientä pintanaarmua ilmalennon tuloksena.

One response

  1. […] uintia, kuntosaliharjoittelua, hiihtoa, hölkkäämistä. Viimeisen parin viikon ajan haittasi Laajavuoren maratonkisan tutustumislenkillä murtamani kylki. Se esti mm. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: